Registratie op het forum

BUTTON_POST_REPLY
Gebruikers-avatar
Maartje Koelma
BerichtenCOLON 47
GeregistreerdCOLON 18 Jul 2016, 14:11

Registratie op het forum

Bericht door Maartje Koelma » 01 Jul 2020, 10:56

Het forum wordt op dit moment overspoeld met spam-accounts. We hebben daarom extra strenge beveiliging op de registratie en activatie van nieuwe accounts gezet. Hierdoor kunnen wij deze spam-accounts achterhalen en blokkeren. Zo zorgen wij ervoor dat deze accounts geen berichten kunnen plaatsen en houden we het forum schoon.

Door deze strenge beveiliging kan het helaas voorkomen dat een nieuw aangemaakt account niet wordt goedgekeurd, terwijl dit geen spam betreft. De gebruikersnaam wordt dan door de beveiliging aangezien als spam-account en wordt verwijderd. Om dit zoveel mogelijk te voorkomen verzoeken wij u bij het aanmaken van een nieuw account een gebruikersnaam te gebruiken die bestaat uit bijvoorbeeld woorden of namen en niet alleen losse tekens.

Uw account zal worden gecheckt door de beveiliging en bij goedkeuring worden geactiveerd. Gaat het toch mis: mail ons via contacthco@historischcentrumoverijssel.nl. Wij zullen zo spoedig mogelijk kijken of wij uw account handmatig kunnen activeren. Is dit niet meer mogelijk, verzoeken wij u een nieuw account aan te maken met een nieuwe gebruikersnaam.

Bedankt voor uw begrip!

Met vriendelijke groet,
Maartje Koelma
Laatst gewijzigd door 1 op Maartje Koelma, in totaal 18 keer gewijzigd.

Egbert_
BerichtenCOLON 3864
GeregistreerdCOLON 06 Feb 2017, 22:55

Re: Registratie op het forum

Bericht door Egbert_ » 01 Jul 2020, 22:27

Er ging inderdaad wat mis. Mijn wachtwoord werd niet geaccepteerd. Maar een nieuw wachtwoord ingevoerd (via: wachtwoord vergeten?) en het lukt weer om in te loggen.

Probleem opgelost.

En zeker prettig dat er wat gedaan wordt aan spam-accounts!

BUTTON_POST_REPLY